Imusify | Ödüllü Blockchain Müzik Platformu


IMUSIFY NEDİR?

Blockchain altyapısı ile sanatçılar, hayranlar ve diğer paydaşlar arasında doğrudan eşler arası bağlantıyı kolaylaştırmak için sosyal medya, akış ve kitlesel fonlamayı birleştiren platformdur. Imusify sektördeki aracıları ortadan kaldırmayı ve bu sayede verimsizlikleri gidermeyi, platforma katılanları katkılarından dolayı adil ve şeffaf bir şekilde ödüllendirme sistemi sağlıyor. Platform, sanatçı kitle fonlamasını, şeffaf bir şekilde telif hakkı ödemelerini, teşvik edilmiş içerik küratörlüğü, açık kaynak geliştirme ve ağ işbirliği konularında hizmet sunacaktır. Imusify içerik üreticilerine ve müzisyenlere yaratıcı fikirler ve finansal özgürlüğe yönelik yeni fikirler sunuyor. Imusify platformunda müzisyenler ve hayranlar müzik ekosisteminin de aktif katılım sağlama imkanı bulur. Imusify platformunun amacı müzik endüstrisini daha adil ve şeffaf bir sektör haline getirmek için müzik yapımcılarının, müzikseverlerin ve müzik girişimcilerin yeni yöntemlerle bağlantı kurmasını sağlamaktır.

Nasıl Çalışır?

Platform bir çok özelliğe sahip olacaktır. Bu özellikler; canlı yayın,kitle fonlaması, içerik paylaşımı, sosyal ve ekonomik uygulamalar şeklindedir. Bu sayede aracılara olan ihtiyacın ortadan kaldırması planlanmaktadır. Ayrıca şeffaf kullanım sağlayarak, sektörün verimsizliklerini çözecek, sanatçılar ve diğer hizmet sağlayıcıların katkıları doğrultusunda ödüllendirilme sistemi ile gelir elde etmelerini sağlayacaktır. Platform hizmetlerinin bazı özellikleri arasında; kitle fonlaması,içerik oluşturma, şeffaf bir şekilde sanatçılara telif hakkı ödemeleri, ağ işbirliği ve açık kaynak geliştirme yer almaktadır.

Imusify Özellikleri

  • Ses oynatıcı: Bu sayede kullanıcılar, platformda veya harici olarak dağıtılabilen ve paylaşılabilen diğer içeriklerin yanı sıra şarkı, podcast ve sesli kitap da yükleye bileceklerdir.
  • Curate İçeriğinde ise kullanıcılar, kaliteli içerik oluşturmak için iyileştirilmeye izin veren içerik için oy kullanabilecekler. Imusify tarafından sağlanan içeriğin yüksek kalitede olduğundan emin olduklarında, kullanıcılar IMU tokenları karşılığında ödüllendirilmektedirler.
  • Kanalların Yaratılması aşamasında ise platform kullanıcıları çok farklı konulara ve etiketlere dayalı oynatma listelerini bile kendi kanallarında oluşturabileceklerdir. Kullanıcılar başkalarını hem platform içi hem de platform dışından davet edebilecek ve böylece yalnızca davet edilen üyeler kanala erişim sağlayabileceklerdir.
Bu resim için metin sağlanmadı

Imusify ile Yapılacaklar

  • Müzik projeleri için kitle fonlama (Crowdfund)
  • Sanatçı destekleme
  • Yeni müzikleri keşfetme
  • Sevilen şarkıların yayınlanması
  • Herhangi bir yerde herhangi biriyle işbirliği yapma
  • Şov programları için özel biletler alma
  • Hayranlarla iletişim kurma
  • Yaratıcı hizmetler için ödül alma

 

ÇÖZÜLMESİ GEREKEN SORUNLAR

1. Konsantrasyon verimsizliği

Dijital medya kullanım oranı yüksek oranlara ulaşsa da, gelirlerde belirgin bir artış olsa da, telif hakkı ödemelerinin yapılmamasından dolayı sanatçılar için kazançlarında düşüşe yol açtı. Günümüzde, müzisyenler, ürünlerinden para kazanmanın etkili bir yolu olmayan Youtube veya Google gibi aracıların hizmetlerini kullanarak para kazanmak istemektedir. 

2. Değer farkı sorunu

Müzik artık küresel kullanıcılar için her zamankinden daha erişilebilir, ancak müzisyenler, ortak yazarlar ve hissedarlar arasındaki uçurum artıyor, bu nedenle fikir alışverişinde bulunmak ve kaynakların dürüst bir şekilde dağıltılması zor, adil olmayan bu sistemde reform yapılması gerekiyor. 
Dijital müzik satışları şu anda rekor seviyelerde olmasına rağmen, yıllık satışların% 60'tan fazla artmasıyla (2016 rakamları), sanatçı çok az miktarda para alıyor. Bir müzik ürünü için 10.000 ila 50.000 ABD Doları tutarındaki bir üretim maliyeti ile, kâr elde etmek için videonun milyonlarla ölçülen bir kitleye ulaşması gerekir.
Dijital medyaya aşamalı geçiş, birçok müzisyenin çalışmalarından çok az para kazandığını göstermiştir. Şu anda, müzisyenler, günümüzün merkezi müzik sistemindeki mevcut verimsizliklerden dolayı aracılar tarafından sömürülmektedir. Müzisyenler çalışmalarından kazanç sağlamak için yüksek kar oranı ödemek zorunda kaldıkları dağıtıcı firmalarla çalışmak zorundalar.
Müzik endüstrisi, alıcılar ve sanatçılar arasındaki iletişim sorunu olan başka bir problemle karşı karşıya. Global şirketler hizmetlerini sunar, böylece çeşitli yazarların fikirlerinin değerini azaltır. İnternette çok sayıda kaliteli içerik kayboluyor. Böyle yenilikçi bir platforma olan ihtiyacı anlamak için mevcut sorunlara daha fazla önem verilmelidir.
Bu resim için metin sağlanmadı

 

IMUSIFY İLE ÇÖZÜM

Imusify , sanatçılar ve hayranları, müzik sektörü ile ilgili diğer taraflar arasındaki doğrudan bağlantı kurmayı kolaylaştırmak için yenilikçi uygulamalardan oluşan bir kombinasyon kullanıyor. Bu platform en iyi kitle fonlamasını oluşturma, şeffaf şekilde denetlenebilir ödeme sistemleri, ödül sistemleri, merkezi olmayan borsa ve telif hakkı yönetimi uygulamalarını birleştiriyor. Dolayısıyla, Imusify mevcut aracılara olan ihtiyacı ortadan kaldırmakta ve sektörün verimsizlik problemini çözmektedir. Şeffaflığı ve denetlenebilir yapısı ile katkı sağlayan herkesin,katkıları nisbetinde ödül almasını sağlıyor. 
Imusify , kendisini akıllı bir müzik ekonomisi oluşturmak için NEO platformunu kullanıyor. Müzikle ilgili dijital kimlik sahibi olan kullanıcılar, çalışmalarını korumak için içerik, deneyim ve dijital varlık projeleri yayınlayabilir. Akıllı sözleşmeler ile dijital işlem tanımlama ve işlem işlemlerini güvenilir bir şekilde sağlar.

Imusify Amacı

Imusify , etkileşimli ve değiştirilebilir medya geliştirmek için yenilikçi bir alan sunarken, günümüzün müzik endüstrisi katılımcılarının acil ihtiyaçlarını karşılayacak bir platform oluşturmaya odaklanmaktadır. 
Imusify, topluluğumuza geleceği kontrol etme gücü veren, sanatçılar, hayranlar ve diğer paydaşlar arasında doğrudan değer alışverişine olanak sağlayan akıllı bir müzik ekonomisi kuruyor. 
Özetle;
Imusify müzik endüstrisindeki mevcut katılımcıların (sanatçılar, tüketiciler, yapımcılar, yöneticiler, mekanlar, kayıt etiketleri ve diğer müzik paydaşları) acil ihtiyaçlarına cevap verecek bir platform oluşturmaya ve yeni yöntemler geliştirmek için açık bir yenilik alanı sağlamaya odaklanmıştır. 
Bu resim için metin sağlanmadı

Ödül Sistemi

Sanatçıların oluşturdukları müzik içeriklerinden telif ücretleri ödemeleri için ödüllendirmeye ek olarak, imusify’ın ödül sistemi, bazı eylemler için sosyal içerik oluşturucularını ödüllendirerek platformdaki kalite katkısını ve küratörlüğünü teşvik etmek üzere tasarlanmıştır. Örneğin, küratörler çalma listesine her abone olduklarında veya paylaştıklarında mikro ödemeler şeklinde ödüllendirilebilirler. Bu gelişmiş sistem, dolandırıcıların manipülasyon olasılığını azaltmak için yeni çeşitli avantajlar sunuyor.
Bu resim için metin sağlanmadı

Token Bilgileri

  • Token Name : IMU
  • Platform Token : NEO
  • Type Token : NEP-5
  • ICO Satış Fiyatı : 1 IMU = 0.044 USD
  • Ödeme Yöntemleri : NEO,BTC,ETH,LTC,XMR,BCH and DASH
  • ICO’ya ayrılmış miktar : 65%
  • Satılacak token : 650,000,000
  • Soft cap : 1,000,000 USD
  • Hard cap : 25,000,000 USD
Bu resim için metin sağlanmadı

Sonuç

İncelememin sonunda, dikkatinizi Imusify'nin uluslararası alanda kendini kanıtlamış olduğu gerçeğine dikkat çekmek istiyorum . Bu proje, ICO 2018 için en iyi 40 en iyi projeye dahil edildi. Sonuçta, tüm eylemleri, müzik endüstrisinin dünya genelinde durumunu iyileştirmeyi amaçlıyor.
Bu resim için metin sağlanmadı

🔗 Sosyal Medya ve İletişim Bilgileri 🔗

  WEBSITE: https://imusify.com
  WEBSITE DEMO: https://imusify.com/app/;
Bitcointalk User Nametayo234

0 Komentar