DACX - schimb digital de active și mărfuri



Apariția tehnologiei Blockchain este cu adevărat o forță motrice pentru crearea de active digitale. Acest lucru se datorează simplității oferite de dezvoltatori pentru a digitaliza activele sau a crea noi active digitale pure. Multe active digitale care există astăzi se bazează pe jetoane bazate pe Blockchain care au fost construite pe Bitcoin Blockchain sau pe Ethereum Blockchain.

Activele digitale care utilizează platforma Bitcoin Blockchain sunt bazate pe parteneriate. Aceasta este o platformă descentralizată care utilizează succesul Bitcoin Blockchain pentru fiecare platformă. Această platformă permite utilizatorilor să-și creeze propriile jetoane de activ pe Blockchain, precum și dreptul de a determina parametrii modului în care vor funcționa ulterior.

Platforma de schimb DACX oferă un nivel excepțional de securitate și viteze impresionante de tranzacție și oferă un nivel ridicat de lichiditate din activele digitale. Putem investi și dezvolta mai bine produse sau servicii bazate pe Blockchain în viitor.

Digital Assets & Commodity Exchange folosește informații artificiale și tehnologie de calcul performantă, optimizate pentru a oferi o soluție de produs eficientă, sigură și compatibilă pe piață pentru clienții din clasa instituțională și cu amănuntul. Accentul nostru este pus pe fracționarea tuturor formelor de active și mărfuri prin tokenizare.
Pentru a aduce mai multe oportunități de a fi incluse în toate tipurile de investitori, ceea ce la rândul său adaugă lichidități pe această piață tradițională.
DACX combate diferența dintre mărfurile fizice și activele digitale, promovând reutilizarea resurselor limitate pentru a conduce economia circulară globală. Prin găzduirea unor caracteristici avansate de securitate, DACX implementează învățarea mașinii pentru supravegherea pieței în timp real pentru a preveni activitățile suspecte și amenințările de securitate și folosește la bord KYC / AML pentru clienții săi.



Excluderi financiare

Excepțiile financiare determină procesul prin care oamenii au dificultăți în accesarea sau utilizarea serviciilor financiare pe piața curentă în funcție de nevoile lor și le oferă să sprijine viața socială normală în comunitățile de care depind.

Asistență slabă pentru clienți
Serviciul pentru clienți este cheia oricărei afaceri, o companie care oferă continuu servicii pentru clienți acceptabile dintr-o afacere. Clienții de astăzi au atât de multe opțiuni și se vor orienta către provocări dacă sunt întâmpinați cu experiența slabă a serviciului. Indiferent de tipul dvs. de afaceri, clienții dvs. vor întotdeauna să fie auziți și cumpărați bine.

Câteva provocări se văd în industria noastră:
Timp de raspuns
Nu aveți răspunsuri la întrebări
Nerespectarea a ceea ce dorește clientul
Acceptați responsabilitatea
Rezolvare - Răspunsul unui client nu poate fi luat
Acest lucru poate provoca multe efecte secundare, de exemplu;
Reputație ruptă
Afaceri pierdute și clienți care se întorc
Am pierdut cel mai bun angajat al nostru
Lipsa de respect acolo unde cheia câștigării clienților îi câștigă cu cel mai mare respect. Acest lucru necesită instruirea personalului să fie foarte politicoasă și prietenoasă cu toți clienții, indiferent de mediul de comunicare

Viziunea și obiectivele DACX sunt extrem de ridicate și, în acest fel, realizarea sa necesită parteneriate și afilieri. Aceste parteneriate se află în interiorul comunității blockchain și au ajutat la pașii fantastici pe care DACX a produs-o. Unul dintre aceste obiective este listarea OTS-urilor. Pentru acest rezultat, DACX încorporează complet conformarea proiectării la baza structurii postului pentru a stopa problemele de reglementare viitoare.

Aventura implică, de asemenea, aplicații de transport. Așadar, parteneriatul cu câțiva dintre acești furnizori de infrastructură oferă acces la aplicații precum motorul de montare. Acest program vă poate ajuta să faceți cea mai bună potrivire a comenzilor, ofertelor și ofertelor. Performanța acestui motor de montare se bazează pe algoritmi complexi. Algoritmul utilizează proceduri cu mai multe filete, una care este foarte greu de descoperit. Motivul pentru care DACX poate acoperi mai mult de zece mii de tranzacții în 1 secundă este un amestec dintre aceste opțiuni efective de tranzacționare.

DACX la încheiere va folosi DLT și învățarea automată cum să ajute meseriile din statele. Acesta acceptă diferite sisteme de bani sau monede în toată blockchain-ul.

Există întotdeauna o tendință de utilizare greșită în aproape orice piață; tocmai de aceea DACX a investit foarte mult în gestionarea și supravegherea riscurilor. Sistemul folosește majoritatea opțiunilor AMM / AML pentru a asigura supravegherea comerțului și toate tipurile de gestionare a riscurilor. Această alternativă implică două metode: Gestionarea pericolelor înainte de comerț și At-Trade și managementul post-comerț.
Foaia de parcurs a DACX începe în septembrie și se încheie la următorul trimestru al anului 2020. IEO pre-lansare începe în octombrie 2019, împreună cu lansarea schimbului începe începând cu trimestrul patru din 2019. Există un grup de specialiști și personal expert pentru a atinge aceste obiective . Este esențial să conștientizăm că, la fel ca orice altă pornire, există posibilitatea ca aceste programe să nu fie îndeplinite.

DACX este un loc de muncă nr: 1 care poate revoluționa și modifica metodele de performanță și standardele serviciilor din sectorul pieței.

Pentru mai multe informații despre DACX:
Site-ul https://dacx.io/
Whitepaper https://dacx.io/wp-content/uploads/2019/09/DACX_WhitePaper.pdf
DACX Exchange http://dacx.exchange/signup
Telegram https://t.me/OfficialDacx
ANN https://bitcointalk.org/index.php?topic=5154783.0
Facebook https://www.facebook.com/dacx.io
Twitter https://twitter.com/dacx_io
GitHub https://github.com/DACX-io
Instagram https://www.instagram.com/dacx_io/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/dacx-group/about/
Reddit https://www.reddit.com/user/Dacx_io
YouTube https://www.youtube.com/channel/UCJXaJqnkmLjN0RY8soaJyBQ
URL Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile ;u=2594819
Adresa ETH: 0xF1E868d28b5D84f22c174351E1e3fDBEF8e1Ec12

0 Komentar